6 01 2009

hai semua………

dah ari kedua aku dkat prime work studio…. dapat bahagian doku dan majalah… buat program motivasi pagi…

buat kengkawan selamat praktikal..





6 01 2009

hai semua………

dah ari kedua aku dkat prime work studio…. dapat bahagian doku dan majalah… buat profram motivasi pagi…

buat kengkawan selamat praktikal..





penantian yang membosankan.

1 07 2008

betul  la orang kata penantian satu  penyeksaan.. terseksa aku ni. duk nanti … tak sampai lagi. bukan nanti aper… duk nanti bas ni… hahahaha…malam ni aku bertolak ke K.L … opsss silap. bukan tolak tapi naik bas … tapi tak tau gi lau bas tu rosak ker… kena tolak … mana tau kan? herheheheheh … mitak jauh… so bosan-bosan ni aku dtg la cc. nasib ada yang bukak… taip skit2… ilang jgak boring… hmmmm k lahhhh nak chat la… sembang2 mana patut





hari hari praktikalku…

6 06 2008

salam semua….. semuasalam….. ehehehehe

dah berhari hari ak dekat rtm.. baru nak tulis.. takder ideaa…bukan takder kejer tau…akusuka, enjoy kat sini…banyak kejer jugak.. dari kejer contact orang, wat skrip, interview… editing deck to deck macam-2 lagi.. yang best jugak aku punya program bersama kawan penah kuar tv da… cuma nama aku takmuat dalam kredit last.. aku jugakjumpa artist lama2… takpela…memang style aku suka yang lama2… hheheheh…k lah…nanti aku isi lagi… ye





gudluck semuaaaa!!

23 04 2008

hai.. salam.. erm dah lama tak update aku p[unya ni.. hmm takder idea, takder masa heheh buat-buat sibuk la katakan… op lupa… dah stat dah exam final kita … kengkawan aku harap tak terlewat lagi nak ucapkan gudluck pada diri aku dan korang semua… heee

tu jer…

k lahhh

 gudluck

try the best.





surah yasin

31 03 2008

Barangsiapa yang membaca YASSIN sepenuhnya dan pada ayat ke 58 surah tersebut ” SALAMUUN QAULAN MIN RABBIN RAHIM ” diulang sebanyak 7 kali untuk 7 niat baik mu, Insyallah dengan izin yang maha Esa dan maha Kuasa semua hajatmu akan dikabulkan. Jika boleh niatkan sebegini:
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > 1)YA-ALLAH YA-RAHIM, Ampunkan dosa- dosaku dan saudara-maraku.
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > 2) YA-ALLAH YA-RAHMAN, Kurniakan aku isteri,suami,anak-anak yang soleh dan mencintai islam.
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > 3) YA-ALLAH YA-RAZZAK,Kurniakan aku rezeki yang berkat,kerja yang baik dan berjaya didunia dan akhirat.
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > 4) YA-ALLAH YA-JABBAR,Makbulkan hajat penghantar maklumat yang aku dapat ini
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > 5) YA-ALLAH YA-MUTAQABBIR, Jauhkan aku dari sifat khianat dan munafiq dan miskin.
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > 6) YA-ALLAH YA-WADUUD, Kurniakan aku dan seluruh umat muhammad yang beriman kesihatan zahir batin.
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > 7)YA-ALLAH YA-ZALJALA LIWAL IKRAM,
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > Makbulkanlah semua hajatku, dan redhaikanlah aku..AMINnnnn.
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sampaikan dakwah ini kepada sahabat anda seramai 7 orang atau lebih, tiada kerugian bahkandigalakkan. Ikhlaskanlah hatimu menyampaikan dakwah ini kerana Allah. Dunia adalah pentas, akhirat tempatnya yang sebenar….





malasnyer…

28 03 2008

jumaat la hari ni… hahahaha… best giler.. nak tau? tadi aku bangun lambat heheheh… tp subuh tak lepas tau… w.pun lewat… (arini kan tak der kelas.. best lah sambung tido. agak agak kul brapa aku bangun? heheheh teka la sendiri..

pas aku bangun jer untuk teruskan hidup aku teringat ada kejer nak buat. so  abngun la buka pc and buat kejer… sampai solat jumaat. pas jumaat aku balik, siap2 g kampus … samapi la sekarang

heiiiiiii ntah ape2 ntah.. tak tau pe aku ckp ni. tp itu la ariku arini..